Wat is b keus isolatie?

B keus isolatie is isolatiemateriaal wat niet aan de strenge eisen voor a keus voldoet. Het kan ook zijn dat de fabrikant een overschot heeft en daarom het isolatiemateriaal aanwijst aan b keus isolatie.

De kleine fouten of beschadigingen ontstaan veelal bij het opstarten van de machines die isolatiemateriaal maken.

Isolatie wordt b keus wanneer het niet aan de a keus eisen voldoet. Wat die eisen zijn, verschilt per soort isolatie.

B keus isolatie bestellen

Verschil tussen a en b keus isolatie

A keus isolatie is precies gemaakt zoals de producent het ontwikkeld heeft. Het isolatiemateriaal heeft dan ook precies de rd-waarde die opgegeven wordt en heeft bijvoorbeeld exact haakse hoeken.
B-keus isolatie

B keus isolatie: pir

Pir isolatieplaten worden b keus wanneer er bijvoorbeeld kleine krasjes, groefjes of lijnen in de platen zitten. Ook kan de zijkant niet perfect haaks zijn, kunnen er hoeken afgebroken zijn of kunnen er rimpels in de cachering zitten.

Soms kunnen er ook beperkte dikte verschillen in de pir isolatieplaat zitten of zijn er uiterlijke verkleuringen zichtbaar.

De betrouwbaarheid en kwaliteit van de b keus isolatie is uitstekend. En natuurlijk is b keus pir ook een stuk goedkoper!

Meer weten over de mogelijkheden en toepassingen van b keus pir of b keus kale pir? We vertellen u alles op onze b keus pir adviespagina.

Direct B keus pir bestellen? Dan kan op onze b keus pir bestelpagina!

B keus isolatie glaswol

Ook glaswol kan als b keus worden gekeurd. Het isolatiemateriaal kan dan kleine beschadigingen of dikte verschillen hebben. B keus glaswol ontstaat ook weer bij de opstart van de machines en het kunnen kleine foutjes zijn waarop het materiaal al wordt afgekeurd.

Direct b keus glaswol bestellen? Dan kan onze b keus glaswol pagina!

Zelf isoleren met b keus isolatie

B keus isolatiemateriaal kun je op dezelfde manier verwerken als a keus isolatie. B keus isolatie materiaal kunt u gewoon verzagen en het functioneert vrijwel altijd op dezelfde manier als a keus isolatie.

U kunt b keus isolatiemateriaal gebruiken wanneer u een vloer, dak of muur gaat isoleren. Ook is b keus isolatie ideaal wanneer u bijvoorbeeld een ruimte isoleert waarbij u sowieso al veel materiaal op maat moet maken. U kunt dan beschadigde stukken ervan afzagen.

Goed om te weten over b keus isolatie materialen

Kies je b keus isolatie? Dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

Isolatiemateriaal in b keus komt niet in aanmerking voor ISDE subsidie. Daar moet u altijd a keus isolatiematerialen voor gebruiken en deze laten installeren door een professional.

Gaat u zelf isoleren? Dan is b keus isolatie een prima keus!

Soms is er slechts een beperkte hoeveelheid b keus isolatie beschikbaar, dus bestel snel. U kunt wel b keus isolatiemateriaal combineren met a keus.

Ook wanneer u folie wil gebruiken of een tape om de naden te dichten maakt het niet uit als het materiaal b keus isolatie is.

Bent u op zoek naar goedkope isolatie in b-keus? Bekijk dan zeker ook onze goedkope isolatie b keus!

Advies nodig voor uw isolatieklus?

Vertel ons waar we u mee kunnen helpen:

    alle adviespagina's