Betaalbare en duurzame isolatie voor iedereen

Online specialist in voordelige A-keus en B-keus isolatie

Winkelwagen

DAKISOLATIE

MUURISOLATIE

VLOERISOLATIE

KRUIPRUIMTE ISOLATIE

Aluminium kraft A-keus

PIR aluminium kraft A-keus

Sorteer op:

Bij Isodirect kunt u kiezen uit verschillende soorten isolatie zowel A- als B-keus. 

Speciaal voor de isolatie van uw platte dak biedt Isodirect u een hoogwaardige A-keus PIR-isolatieplaat aan. De isolatieplaten zijn aan beide zijden gelamineerd met een gasdichte, meerlaagse aluminum-kraft (AK) cachering. De buitenlaag is dus van aluminium en dampdicht. 

De aluminium cachering zorgt er niet alleen voor dat de B-keus PIR isolatieplaten beter beschermd zijn tegen vocht, het zorgt er ook voor dat de PIR isolatieplaten een hogere Rd-waarde bereiken waardoor de isolatieplaten uw vloer, (spouw) muur, zolder of (plat) dak beter isoleren. Het kraft papier zorgt ervoor dat u er zeer makkelijk op kunt lijmen.

Pluspunten van PIR platen met aluminium kraft cachering

Toepassing

Deze PIR platen kunnen worden geïnstalleerd op platte daken (hellingshoek < 20 graden) van hout, beton en staal, zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten.  

Dakmaterialen nodig?

Bekijk dan ook eens onze site roof-direct.com. Hier vindt u een uitgebreid assortiment A-kwaliteit dakmaterialen, zoals EPDM op maat, bitumen, vloeibaar rubber en afvoeren. 

Installatie

De PIR-isolatieplaten zijn speciaal toepasbaar voor gebruik met volledig verkleefde ( geen plaatsing met brander), geballaste en mechanisch bevestigde kunststof/EPDM dakafdichtingssystemen. 

Bevestigen van de platen kan met onze speciale drukbevestigingsplaatjes of met lijm. De platen zijn voorzien van een gridraster wat verzagen vergemakkelijkt om de installatie snel en eenvoudig te kunnen laten verlopen.

Meer informatie over de installatie en toepassingsmogelijkheden kunt u lezen in de technische fische en verwerkingsrichtlijnen onder de downloads. 

Uitvoeringen

De PIR-isolatieplaten hebben een rechte randafwerking en zijn beschikbaar in uiteenlopende diktes in de afmetingen 2500x1200mm en 1200x600mm.

Heeft u vragen over het gebruik van 2-zijdig aluminium PIR isolatiemateriaal, bent u op zoek naar afwijkende maten en/of grote hoeveelheden? Neem dan gerust contact met ons op. 

Onze platen zijn te bestellen met een minimale afnamehoeveelheid van 1 pak. Bij afname van 1 pallet betaalt u nog minder.