Wij worden goed beoordeeld op
     feedback company

Winkelwagen

B-keus glaswol isolatie

B-keus glaswol isolatie

Het grootste assortiment B-keus glaswol vindt u bij Isodirect. Wij hebben een snel wisselende voorraad rollen en platen. Dit is een zeer geliefd isolatiemateriaal, vanwege de isolerende eigenschappen, de eenvoud in de bewerking en de lage prijs. Wilt u goedkoop en goed isoleren? Dan is B-keuze glaswol een uitstekende keuze.  

Wat is B-keus glaswol isolatie​

B-keus glaswol ontstaat veelal bij de opstart van een machine. Bij een eerste productie loopt de machine meestal nog niet helemaal soepel, waardoor de fabrikant niet kan garanderen dat de hoge eisen voor A-keus isolatiemateriaal worden behaald. Hierdoor wordt de eerste batch uit voorzorg meestal al bestempeld als B-keus. Bij het minste of geringste wordt een rol al als B-keus gezien. Op die manier voorkomt de fabriek reputatieschade. Wel moet u rekening houden met kleine oneffenheden in het materiaal. Hierbij kunt u denken aan kleine dikteverschillen of kleine beschadigingen. In de praktijk blijkt echter dat B-keuze glaswol er niet minder om isoleert.

Glaswol is een erg populair isolatiemateriaal. Dit komt omdat het goed isoleert, erg onbrandbaar is en vrij makkelijk te verwerken. Bovendien werkt dit materiaal als een uitstekende geluidsisolatie. Heeft u last van de buren, of is uw huis vrij gehorig? Met B-keus glaswol heeft u goede en erg goedkope geluidsisolatie. Het grootste voordeel van B-keuze materiaal is de prijs. De prijs ligt namelijk een stuk lager dan de prijs voor A-keus isolatiemateriaal. 

Hoe isoleren met B-keus glaswol?​

B-keus glaswol heeft een goede isolatiewaarde, is makkelijk om mee te werken en werkt goed als geluidsisolatie. Bovendien is het zeer brandveilig. Lees hier meer over het isoleren van uw vloer, voorzetwand, muur en dak met glaswol isolatie. Bij de verwerking dient u rekening te houden met de vezels die vrijkomen. Deze vezels kunnen namelijk irritatie veroorzaken aan bijvoorbeeld de huid. Gebruik daarom altijd beschermende kleding, zoals een veiligheidsbril, handschoenen en stofmasker.

Glaswol als geluidsisolatie​

Heeft u veel last van de buren, of is uw huis vrij gehorig? Dan heeft u geluidsisolatie nodig. Glaswol werkt uitstekend als geluidsisolator en u kunt het eenvoudig zelf verwerken. Het maakt niet uit of het in de muur, in de vloer of in het plafond moet komen, dit isolatiemateriaal past overal. Wel zult u met een folie moeten werken om vochtproblemen te voorkomen. Hoe dikker u isoleert, hoe beter de geluidsisolatie zal zijn. Met B-keuze glaswol van Isodirect heeft u het goedkoopst mogelijke materiaal. Toch werkt het uitstekend, B-keus isolatie werkt normaal gesproken namelijk net zo goed als A-keus isolatie. Er zitten alleen schoonheidsfoutjes in het materiaal, maar die ziet u niet meer als het materiaal eenmaal verwerkt is achter de muur of in de vloer. 

Goedkope glaswol​

Voordelig isolatiemateriaal kopen kan soms lastig zijn. Met glaswol betaalt u weinig voor het isolatiemateriaal, maar met B-keus betaalt u nog minder! Eigenlijk heeft u met B-keuze glaswol de beste prijs-kwaliteit verhouding. U krijgt namelijk goed isolatiemateriaal, met een paar schoonheidsfoutjes, voor een uitstekende prijs. Hierdoor verdient u eenvoudig uw investering terug in de vorm van een besparing op uw energierekening of de winst aan comfort in huis! 

B-keus glaswol aanbod​

Bij Isodirect vindt u de beste prijs-kwaliteit B-keus glaswol. Wij hebben een enorm magazijn gevuld met B-keus isolatiemateriaal in verschillende diktes, zoals glaswol. Door ons uitgebreide assortiment en onze grote voorraad vindt u dus altijd het juiste isolatiemateriaal voor uw klus.

B-keuze glaswol heeft niet alleen een erg lage prijs, maar heeft ook gewoon een goede kwaliteit. Vaak worden de rollen voor de zekerheid bestempeld als B-keus, terwijl de kwaliteit in de praktijk hetzelfde is. Hierdoor bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteit in de markt. B-keus is nou eenmaal een stuk lager geprijsd. Iets waar u uw voordeel mee kunt doen!

U kunt het isolatiemateriaal gebruiken voor het isoleren van uw dak, wand, vloer of muur. Onze voorraad is zo groot dat wij u altijd van dienst kunnen zijn met voordelige isolatie. U bestelt het isolatiemateriaal eenvoudig via onze webshop. Bekijk hier onze kale glaswol rollen of neem direct contact met ons op.