Wij worden goed beoordeeld op
     feedback company

Winkelwagen

Glaswol rollen onbekleed

Sorteer op:

Glaswol is een veelgebruikt isolatiemateriaal en niet voor niets. Glaswol heeft een hoge isolatiewaarde en is relatief goedkoop. Glaswol is geschikt voor bijna elk isolatieproject (dak, wand, vloer) en is eenvoudig te verwerken.

Isodirect biedt u glaswol rollen aan van het A-merk Ursa. Ursa is een toonaangevende Europese producent van duurzame isolatiematerialen voor professionals en doe-het zelvers die op zoek zijn naar hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Bent u op zoek naar isolatiemateriaal met de beste prijs-prestatie? Dan is glaswol de beste keuze. Bent u op zoek naar glaswol met de beste prijs-kwaliteit? Dan is Isodirect de beste keuze! Isodirect biedt u A-merk glaswol tegen de scherpste prijzen van de Benelux. 

TIP!

Het aanbrengen van een dampscherm is noodzakelijk om de lucht- en dampdichtheid van de constructie te verzekeren. Kijk voor meer vragen over het gebruik van glaswol eens op ons uitgebreide kenniscentrum

Voordelen van glaswol rollen:

Onze glaswol rollen zijn beschikbaar in uiteenlopende diktes. Heeft u vragen over het gebruik van glaswol isolatiemateriaal, bent u op zoek naar afwijkende maten en/of grote hoeveelheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Alle glaswol rollen zijn per stuk te bestellen. Hierdoor betaalt u nooit meer dan u nodig heeft!

Isodirect biedt zowel A-keus als B-keus PIR aluminium isolatieplaten aan. Neem hier een kijkje naar ons assortiment A-keus PIR aluminium en B-keus PIR aluminium. Meer informatie over het verschil tussen A- en B-keus isolatie vindt u op deze pagina: Wat is B-keus isolatie?