Wij worden goed beoordeeld op
     feedback company

Winkelwagen

PIR afschot

Sorteer op:

B-keus PIR afschot isolatieplaten zijn precies wat u zoekt als u uw plat dak wilt isoleren tegen de laagste prijs. B-keus PIR afschot isolatieplaten hebben een verloop in de plaat. Dit verloop zorgt ervoor dat water makkelijker weg kan stromen van het dak waardoor er geen plassen ontstaan op het plat dak. Door gebruik te maken van PIR afschotisolatie kunt u makkelijk een helling creëren op uw dak zonder daarbij de constructie aan te hoeven passen. 

B-keus afschot platen zijn aan beide kanten voorzien van een mineraal glasvlies. De isolatieplaat is toe te passen onder zowel verkleefde, mechanisch bevestigde als losliggend geballaste dakbedekkingssystemen en wordt gebruikt voor het creëren van afschot.

Pluspunten van PIR afschotisolatie

Bent u op zoek naar andere diktes of afmetingen B-keus PIR afschot isolatieplaten?  Kijk dan gerust eens verder in ons brede assortiment B-keus PIR isolatieplaten. Onze PIR-isolatieplaten zijn beschikbaar in uiteenlopende diktes en in de afmetingen 2500x1200mm en 1200x600mm. Heeft u vragen over het gebruik van afschot PIR isolatiemateriaal, bent u op zoek naar afwijkende maten en/of grote hoeveelheden? Neem dan gerust contact met ons op. 

Alle B-keus PIR afschot isolatieplaten zijn per stuk te bestellen. Hierdoor betaalt u nooit meer dan u nodig heeft!