Wij worden goed beoordeeld op
     feedback company

Winkelwagen

PIR aluminium kraft B-keus

Sorteer op:

B-keus PIR aluminium kraft isolatieplaten zijn de manier om uw vloer, (spouw-)muur, zolder of (plat) dak te isoleren tegen de laagste prijs. PIR aluminium kraft isolatieplaten zijn aan een kant voorzien van een aluminium cachering en hebben op de andere zijde aan de binnenkant een aluminium cachering en aan de buitenkant kraft papier.

De aluminium cachering zorgt er niet alleen voor dat de B-keus PIR isolatieplaten beter beschermd zijn tegen vocht, het zorgt er ook voor dat de PIR isolatieplaten een hogere Rd-waarde bereiken waardoor de isolatieplaten uw vloer, (spouw) muur, zolder of (plat) dak beter isoleren. Het kraft papier zorgt ervoor dat u er zeer makkelijk op kunt lijmen.

Pluspunten van PIR platen met aluminium kraft cachering

Bent u op zoek naar andere diktes of afmetingen PIR aluminium kraft isolatieplaten? Kijk dan gerust eens verder in ons brede assortiment PIR isolatieplaten. Onze PIR-isolatieplaten zijn beschikbaar in uiteenlopende diktes en in de afmetingen 2500x1200mm en 1200x600mm. Heeft u vragen over het gebruik van aluminium kraft PIR isolatiemateriaal, bent u op zoek naar afwijkende maten en/of grote hoeveelheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Isodirect biedt zowel A-keus als B-keus PIR aluminium isolatieplaten aan. Neem hier een kijkje naar ons assortiment A-keus PIR aluminium en B-keus PIR aluminium. Meer informatie over het verschil tussen A- en B-keus isolatie vindt u op deze pagina: Wat is B-keus isolatie?

Alle B-keus PIR aluminium kraft isolatieplaten zijn per stuk te bestellen. Hierdoor betaalt u nooit meer dan u nodig heeft!