Wij worden goed beoordeeld op
     feedback company

Winkelwagen

PIR Blokken

PIR kent naast isoleren nog vele andere toepassingen. Wist u bijvoorbeeld dat PIR onder andere als grondstof dient voor surfboards? Of dat het veel gebruikt wordt bij het maken van carnavalswagens? PIR is een zeer veelzijdig en makkelijk vormbaar materiaal waar u uw creatieve gedachtes makkelijk mee kunt realiseren. 

PIR isolatieplaten worden vervaardigd uit onbeklede PIR blokken. Bij het opstarten van dit productieproces is er een aantal meter
materiaal wat nog niet op dikte is. Dit materiaal kan niet meer verwerkt worden tot nieuwe isolatieplaten maar heeft diverse alternatieve toepassingen. Normaal wordt dit materiaal afgevoerd, dit vinden wij echter zonde. Daarom biedt Isodirect dit materiaal tegen zeer scherpe prijzen aan zodat iedereen, particulier of zakelijk, zelf aan de slag kan met deze onbewerkte PIR blokken! 

Voordelen van het gebruik van B-keus PIR blokken

Bij Isodirect kunt u makkelijk B-keus PIR blokken bestellen om thuis zelf te bewerken tot allerlei figuren en vormen. Van letters tot sleutelhangers, PIR is bij uitstek geschikt om zeer gemakkelijk makkelijk vormen van te maken.

Isodirect biedt B-keus PIR blokken aan in verscheidene afmetingen, op maat snijden van de blokken is mogelijk. De prijs van deze blokken is afhankelijk van de grootte en hoeveelheid van de gewenste blokken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bent u op zoek naar PIR die al verwerkt is tot uw gewenste figuur? Kijk dan eens op onze design pagina. Naast PIR biedt Isodirect ook Resol blokken aan. Resol is een variant van hardschuim met een hogere densiteit en vastheid dan PIR. Voor meer informatie over Resol kunt u hier terecht.