Wij worden goed beoordeeld op
     feedback company

Winkelwagen

Binnenuit isoleren schuin dak

Binnenuit isoleren schuin dak

Van binnenuit schuin dak isoleren? Bijvoorbeeld de zolder isoleren? Bekijk hier hoe u dat eenvoudig doet. We helpen u graag met uw keuze van het juiste isolatiemateriaal en de plaatsing.

Bekijk voor u begint hoe het dak is opgebouwd. Is het dak opgebouwd uit balken met daarop een houten dakbeschot? Dan kunt u de tussenruimte opvullen met isolatiemateriaal. U kunt het beste de afstand tussen de balken meten en de diepte van de balken. Dat bepaalt namelijk hoe en welk isolatiemateriaal u het beste kunt toepassen. 

Welk materiaal?

Hiervoor bestaan verschillende opties, zoals verschillende wol soorten en PIR. Minerale wol soorten of glaswol hebben het voordeel dat ze relatief goedkoop zijn en dus de budget oplossing zijn. PIR platen hebben het voordeel dat ze relatief dun zijn en toch een hoge isolatiewaarde halen. De platen zijn dus bij uitstek geschikte als u ruimte wilt besparen of als u mooie balken in het dak in het zicht wilt behouden. De PIR platen zijn vaak wel iets duurder dan andere isolatiematerialen, maar u krijgt er een hogere isolatiewaarde per mvoor terug. 

Nog goedkoper isoleren? Bekijk ook eens onze B-keus PIR aluminium isolatieplaten

PIR Fermacell

(Op aanvraag)

Steenwol isolatie

(Op aanvraag)

PIR + Gips

(Op aanvraag)

Houtvezel

(Op aanvraag)