cropped-Schermafbeelding-2021-08-17-091421.png

My Cart

CATEGORIEEN

Wij worden goed beoordeeld op
     feedback company

Winkelwagen

EPS parels

EPS parels

Sorteer op:

EPS parels kopen? De goedkoopste EPS parels vindt u bij Isodirect! EPS parels is een veelgebruikt isolatiemateriaal en is bij uitstek geschikt voor het isoleren van (kleine) kruipruimtes waar niet genoeg ruimte is om in te kruipen en dus te klein om in te werken. 

Kruipruimte isolatie

Een kruipruimte isoleren is belangrijk om het verlies van kou en het omhoogkomen van vocht te voorkomen. Afhankelijk van de ruimte in de kruipruimte kunt u op verschillende manieren isoleren. Als u weinig ruimte heeft in de kruipruimte om in te werken is het vaak lastig om isolatieplaten te plaatsen. Een uitstekend alternatief is dan EPS parels. Door het isoleren  van de kruipruimte met EPS parels bespaart u op de energierekening, voorkomt u dat vocht omhoog komt en vergroot u uw wooncomfort.

Isoleren met EPS korrels

De EPS parels hebben een isolerende werking, waardoor de kruipruimte minder koud aanvoelt. EPS parels zijn ongeveer 3 tot 7 mm groot en vormen bij plaatsen een dichte laag bodemisolatie. EPS parels zijn relatief goedkoop, licht van gewicht en gemakkelijk te verspreiden. Als u een laag van 10 tot 20 cm legt haalt u al een relatief hoge isolatiewaarde. 

Voordelen EPS parels

De inhoud van een zak isolatie parels is 330 liter. Hiermee kunt u ongeveer 1 m2 a 20 cm plaatsen of 2 m2 van 10 cm plaatsen. Bij ongeveer 19 tot 20 cm haalt u een isolatiewaarde van 3,00.

EPS parels plaatsen

Het isoleren van de kruipruimte is een relatief eenvoudige klus. U bedekt de vloer van de kruipruimte eenvoudig met piepschuimkorrels door ze te verdelen over de bodem. Vaak worden isolatieparels aangebracht in 10 of 20 cm hoogte. U behaalt dan een relatief goede isolatiewaarde. Bij 19 tot 20 cm haalt u een isolatiewaarde van 3,00.

Hou er bij het plaatsen rekening mee dat u de EPS parels gelijk verdeeld onder de vloer en dat u geen open ruimtes overhoudt, zoals in de hoeken van de kruipruimte. Hierdoor voorkomt u vochtige of koude plekken in de ruimte. Let er ook op dat de parels niet ongewenst in een andere ruimte komen. 

EPS parels kopen

Bij Isodirect kunt u EPS parels kopen in zakken van 330 liter. Met één zak EPS parels kunt u ongeveer 1 m2 van 20 cm plaatsen of 2 m2 van 10 cm plaatsen. De kruipruimte is dan relatief goed geïsoleerd. 

Levertijden en bestelhoeveelheden

De levertijden en bestelhoeveelheden vindt u terug op de specifieke product pagina.

Bent u op zoek naar andere isolatiematerialen? Kijk dan gerust eens verder in ons brede assortiment EPS en B-keus PIR isolatieplaten. Onze EPS en PIR-isolatieplaten zijn beschikbaar in uiteenlopende diktes en afmetingen. Heeft u vragen over het gebruik van EPS parels? Neem dan gerust contact met ons op.

U bent van harte welkom in ons magazijn in Waalwijk, tussen Breda en Den Bosch.
We zijn maandag t/m vrijdag geopend van 08:30-17:00 en zaterdag van 08:30-13:00!

Wij bezorgen tegen bezorgkosten, afhalen is gratis!