Particulier en zakelijk

Voordelige isolatie voor iedereen

Menu

100% laagste prijs garantie bij Isodirect Vraag hier uw offerte aan!

Op zoek naar de beste deal? Vraag online naar de speciale prijs of bezoek onze winkel!

Hoe werkt het?
1: Kies uw gewenste product
2: Neem contact op via onze Livechat of vraag naar uw Korting
3: Ontvang binnen 10 minuten een speciale prijs

Onze klantenservice is geopend van 08:30-17:00

Tip: wij helpen u ook graag met advies voor uw klus en vinden voor u de beste deal

Betalingsmogelijkheden.

Bij Isodirect kunt u op verschillende manieren snel, gemakkelijk en veilig betalen.

Bestelling via onze webshop

Heeft u alle producten gevonden die u nodig heeft? Mooi. Dan gaan we graag zo snel mogelijk voor u aan de slag. Om uw bestelling af te ronden kunt u kiezen uit de onderstaande betaalmogelijkheden.

Zodra u begint met afrekenen komt u terecht in een beveiligde internetomgeving. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Uw transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het groene slotje in uw browser.

iDEAL

iDEAL is een eenvoudig betaalmiddel. Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in een vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

  • Bij het afrekenen van de bestelling kiest u voor de optie iDEAL, waarna u uw bank kunt selecteren. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. U kunt de betaling op dezelfde manier autoriseren zoals u bankoverschrijvingen doet.
  • Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Isodirect wordt meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. De bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt.

Woont u in België? Dan kunt u ook gebruikmaken van de volgende betaalmethodes:

Bancontact

Met Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Gebruik maken van Mister Cash is mogelijk zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betalen met Mister Cash is heel eenvoudig en verloopt snel. Aan deze betaalmethode zijn verder geen kosten verbonden. Mister Cash is voor Belgische klanten de meest gebruikte online betaalmogelijkheid en wordt niet in Nederland verstrekt door banken.

Bankoverschrijving

Vooraf per bankoverschrijving na het ontvangen van de factuur.

  • Indien er een (maatwerk)offerte is aangevraagd, is het ook mogelijk om per bankoverschrijving te betalen. Op het moment dat het geld is overgemaakt, zal Isodirect de opdracht dezelfde dag nog in behandeling nemen.

Producten die u ter plekke bij ons in Waalwijk koopt

Producten die u ter plekke bij ons in Waalwijk uitzoekt en koopt, kunt u met pinpas of contant betalen.

Heeft u nog andere vragen over onze betalingsmogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.