Neem contact op met Isodirect.

Met ons team aan isolatiespecialisten in Waalwijk helpen we u graag verder met uw isolatieklus. Vraag hier direct uw offerte aan of stel uw adviesvraag.

  • Gewenst isolatiemateriaal

  • Aantal m2

  • A-, B-keus of beide?

  • Toepassing

  • Isolatiewaarde/dikte

  • Afhalen/bezorgen

  • Afhaal/lever-datum

  • Bezorgadres

  Isodirect direct goede isolatiematerialen

  Een vraag stellen?
  . Open

  Icon contact

  Bel ons direct:

  + 31 (0) 416 441 002

  óf kom langs...

  Op ons magazijn in Waalwijk

  Kom langs voor vrijblijvend advies, om uw isolatiemateriaal te bestellen en geniet van een heerlijke bak koffie!

  Sluiting Pinksteren 2024

  Wij zijn gesloten op maandag 20 mei

  • Afhalen is weer mogelijk vanaf 21 mei
  • Als u na vrijdag 12:00 bestelt bezorgen wij vanaf woensdag 22 mei
  • U kunt ons nog steeds bereiken via de mail. Binnen 24 uur reactie!
  • Webshop 24/7 open!

  U vindt ons hier:

  Adres icon

  Adres:

  Industrieweg 15, 5145 PD Waalwijk

  Icon lijst

  Openingstijden:

  Maandag - vrijdag: 08:30 - 17:00

  Zaterdag: 08:30 - 12:00

  Isodirect magazijn

  FAQ

  A-keus materialen levert Isodirect alleen rechtstreeks vanaf de fabriek en in minimale bestelhoeveelheden. Hierdoor kunnen wij u steeds de beste materialen tegen de scherpst mogelijke prijs aanbieden. Ook bent u zo verzekerd van betrouwbare levering.

  Door de transportbewegingen zo beperkt mogelijk te houden zorgen we zo samen ook nog eens voor zo min mogelijke CO2 uitstoot!.

  Wij bezorgen uw bestelling in Nederland (De Waddeneilanden uitgezonderd) en België tegen een vast tarief. Het tarief is afhankelijk van het bezorgadres en of het A-keus of B-keus betreft. Als u gedurende het bestelproces de optie “bezorgen” kiest krijgt u automatisch de bezorgkosten te zien afhankelijk van uw postcode. Een volledig overzicht van onze verzendkosten kunt u lezen op onze pagina verzendkosten.

  Wij bezorgen van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 17:00.

  De dag voor de bezorgdatum ontvangt u ‘s avonds een mail met een verwacht bezorgtijdstip. Heeft u B-keus besteld? Dan ontvangt u in deze mail ook een track&trace code. Onze chauffeur belt u bij iedere aflevering altijd circa 30 minuten voor levering. 

  Wilt u de bestelling graag voor op een bepaalde tijd geleverd hebben? Dat is mogelijk. Neemt u dan even contact met ons voor het plaatsen van uw bestelling. Voor tijdsleveringen hier rekenen wij wel een extra toeslag:

  •         Voor 12:00 geleverd:  + €50,- toeslag
  •         Na 12:00 geleverd   : + € 50,- toeslag
  •         Levering op een vast tijdstip :  + €100,- toeslag

  Onze chauffeur belt u altijd als hij in de buurt is (circa 30 minuten van te voren).

  Indien u als consument gebruik maakt van uw herroepingsrecht dient u het product en de verpakking in de oorspronkelijke staat bij ons aan te leveren. Dit houdt dus in dat de producten niet beschadigd, geopend of verkleurd en alleen in zijn geheel  terug worden genomen. B-keus producten en maatwerk worden NIET teruggenomen. Enkel retourzendingen voorzien van een volledig ingevuld en ondertekend retourformulier met retournummer worden in behandeling genomen.

  Wij bieden u diverse betaalmogelijkheden. Zie hiervoor onze pagina betalingsmogelijkheden. Het is helaas niet mogelijk om achteraf te betalen. U kunt ook op locatie betalen en het materiaal direct meenemen. Neem dan van tevoren contact met ons op, zodat we de bestelling alvast klaar kunnen zetten. Anders heeft u kans dat u even moet wachten.  

  Let op: dit geldt alleen voor B-keus. A-keus hebben wij niet op voorraad.

  Onze B-keus Isolatiematerialen zijn vaak buitenkansjes. Als u in onze voorraad een product heeft gezien dat u graag wil reserveren, maar nog niet direct nodig heeft, begrijpen wij dat u graag uw voordeel wilt zekerstellen. Afhankelijk van de hoeveelheid, de producten en de gewenste leverdatum bekijken wij graag wat voor u mogelijk is. Wij vragen in geval van reservering altijd een aanbetaling en spreken met u een uiterste leverdatum af.

  De makkelijkste manier om uit te vinden hoeveel isolatie u nodig heeft is om:

  1.       De totale oppervlakte uit te rekenen
  2.       De oppervlakte van ramen en deuren eraf te trekken

   

  Indien u een houten constructie heeft kunt u eventueel 5% aftrekken, alhoewel dit vaak met het snijverlies gecompenseerd wordt.

  De isolatie die het beste past bij uw klus past is afhankelijk van uw toepassing en wensen. Bekijk hier onze bestelhulp voor dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, garage isolatie, schuur isolatie, zolder isolatie en geluidsisolatie. Of bekijk ons artikel over het beste isolatiemateriaal. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag verder!

  De rd waarde wordt ook vaak omschreven als de R waarde. De R staat hier voor “résistance” en de D voor “declared”, oftewel; de door de leverancier verklaarde weerstand van het isolatiemateriaal. Hoe hoger de Rd waarde is, hoe beter het materiaal isoleert. Lees hier meer over rd-waarde, rc waarde en lambdawaarde.

  In Nederland worden wettelijke bepalingen ten aanzien van bouw en verbouw opgenomen in het Bouwbesluit. Hierin is ook bepaald welke isolatiewaarde een deel van het gebouw moet hebben bij nieuwbouw of renovatie. De huidige minimale thermische isolatie-eisen voor de constructie zijn:

  Nieuwbouw:

  •         Voor gevels: 4,5 m2.K/W.
  •         Voor daken: 6,0 m2.K/W.
  •         Voor vloeren: 3,5 m2.K/W.

  Renovatie:

  •         Voor gevels: 1,3 m2.K/W.
  •         Voor daken: 2,0 m2.K/W.
  •         Voor vloeren: 2,5 m2.K/W.

  Lees hier meer over het bouwbesluit.