Wij worden goed beoordeeld op
     feedback company

Winkelwagen

ISO DIRECT

betaalbare en duurzame isolatie voor iedereen

Isoleren

Wij verkopen isolatiemateriaal, maar wij plaatsen het niet. U kunt wel bij ons terecht voor advies voor het plaatsen van isolatiemateriaal. Op ons kenniscentrum vindt u veel informatie. Staat uw vraag er niet bij of wilt u persoonlijk advies? Voor gratis  persoonlijk advies kunt u  contact opnemen met onze klantenservice. Wij denken graag met u mee. 

Wij leveren het isolatiemateriaal in de maten zoals ze vanuit de fabrikant geleverd worden. Het is bij ons niet mogelijk om plaatmateriaal op maat te laten zagen. U kunt dit eenvoudig zelf doen.

U kunt  PIR of Resol (Kooltherm) platen vrij eenvoudig zelf op maat maken. Op maat zagen kan met  een handzaag, cirkelzaag of  decoupeerzaag. U kunt de (dunnere) platen zelfs snijden, gebruik hiervoor een scherp Stanleymes. 

U kunt PIR platen eenvoudig verlijmen op hout, steen en beton. Daarnaast kunt u de platen vast schroeven. Hierbij heeft u montageplaatjes nodig.

PIR platen zijn er in diverse diktes. De dikte van de plaat is bepalend voor de isolatiewaarde. Naast isolatiewaarde is de beschikbare ruimte bepalend. U kunt de dikte bepalen door voor uzelf na te gaan wat u aan ruimte hebt voor de plaat en welke isolatiewaarde u wenst. In het bouwbesluit is een minimum isolatiewaarde opgenomen. U kunt er ook voor kiezen om hiervan naar boven af te wijken. Wij adviseren u graag wat het beste is voor u.

In Nederland worden wettelijke bepalingen ten aanzien van bouw en verbouw opgenomen in het Bouwbesluit. Hierin is ook bepaald welke isolatiewaarde een gebouwdeel moet hebben bij nieuwbouw of renovatie.

Onder nieuwbouw worden alle nieuw te bouwen objecten verstaan alsmede objecten waarvan meer dan 25% van de schil gewijzigd wordt. Een grondige verbouwing met aanpassingen in de constructie zal dus vaak onder nieuwbouw vallen. Een bouwtechnisch adviseur kan u helpen om dit op uw project specifiek te bepalen.

Nieuwbouw: Voor het (ver)bouwen van woningen en andere gebouwen stelt het Bouwbesluit een aantal minimumeisen op het gebied van de warmteweerstand van constructies voor gevels, daken en vloeren. Deze warmteweerstand wordt weergegeven met de RC-waarde. De huidige minimale thermische isolatie-eisen van dichte gebouwdelen zijn als volgt:

 • Voor gevels: 4,5 m2.K/W.
 • Voor daken: 6,0 m2.K/W.
 • Voor vloeren: 3,5 m2.K/W.

Renovatie: Vanaf november 2015 worden nieuwe eisen gesteld aan de isolatiewaarden bij renovatie of vervanging van vloeren, gevels, daken en kozijnen. Bij het vernieuwen of vervangen van isolatielagen geldt een warmteweerstand van:

 • Voor gevels: 1,3 m2.K/W.
 • Voor daken: 2,0 m2.K/W.
 • Voor vloeren: 2,5 m2.K/W.

In Nederland werken we met Euro brandklassen voor bouwmaterialen. PIR en Resol isolatie zijn ingedeeld in brandklasse B. Isolatiematerialen die in deze Brandklasse B thuishoren, zijn bij toepassing “heel moeilijk brandbaar”. 

PIR isolatie biedt vele voordelen. Het is dan ook niet voor niets het meest verkochte isolatiemateriaal. De belangrijkste voordelen van PIR zijn:

 • Hoge isolatiewaarde.
 • PIR is ongevoelig voor vocht. Hierdoor rot het niet en neemt het geen vocht op. Anders dan bijvoorbeeld bij glaswol behoudt PIR zijn isolatiewaarde wel als het nat wordt.
 • PIR is eenvoudig op maat te zagen en het irriteert de huid niet zoals glaswol dit wel kan doen.

Er zijn ook nadelen verbonden aan PIR isolatie. De nadelen van PIR zijn:

 • Het materiaal is nagenoeg niet afbreekbaar. Wel kan het worden hergebruikt.
 • Door de stijfheid van het materiaal is het niet te vervormen of samen te drukken om het zodoende perfect te laten aansluiten. Naden en kieren rondom kozijnen en dergelijke dienen te worden opgevuld met isolatieschuim (PUR schuim). 

Als je gaat isoleren krijgt u te maken met allerlei termen. Om u een beter beeld te geven wat deze termen betekenen en welke van belang zijn om de isolatiewaarde van je huis te bepalen, is het belangrijk om te weten welke waarden we onderscheiden. Veel genoemde waarden zijn: 

 • Rd waarde
 • Rc waarde
 • Lambda waarde
 • U waarde
 • K waarde

De rd waarde wordt ook vaak omschreven als de R waarde. De R staat hier voor “résistance” en de D voor “declared”, oftewel; de door de leverancier verklaarde weerstand van het isolatiemateriaal. Hoe hoger de Rd waarde is, hoe beter het materiaal isoleert.

Met de Rc waarde wordt de isolatiewaarde van een volledige constructie aangeduid. De C staat in dit geval dan ook voor “Construction”. Oftewel de warmteweerstand van het betreffende constructiedeel. Hoe hoger de Rc waarde, hoe beter de constructie is geïsoleerd. In het bouwbesluit is zelfs wettelijk vastgesteld waar de Rc isolatiewaarde van een gebouw aan moet voldoen.

De Lambda waarde van isolatie, ook wel L-waarde genoemd, geeft aan hoeveel warmte er verloren gaat door het isolatiemateriaal heen. Hierbij wordt niet gekeken naar de dikte, maar alleen naar de dichtheid van het isolatiemateriaal. Hoe lager de Lambda waarde, hoe beter een materiaal isoleert.

De U-waarde wordt bepaald door de dikte van het materiaal in combinatie met het type materiaal, dat voor een raam, dak of muur wordt gebruikt. Aan de hand van deze waarde wordt vastgesteld hoeveel warmte er door een vierkante meter van een specifiek constructiedeel ontsnapt per seconde. Een lage U-waarde staat voor een hoge isolatiewaarde.

De K waarde wordt vaak gebruikt om de globale Isolatiewaarde van een huis of gebouw uit te drukken. Op deze manier kan er een beeld worden verkregen over het verlies aan warmte door buitenmuren, daken, vloeren of ramen. Hoe lager de K waarde, hoe beter het huis of gebouw geïsoleerd is en hoe minder warmte er verloren gaat.

Het isolatiemateriaal met de hoogste isolatiewaarde is Resol (merknaam Kingspan Kooltherm) gevolgd door PIR

In onderstaand overzicht hebben we schematisch weergegeven welk isolatiemateriaal de hoogste isolatiewaarde heeft.

Lambda waarde per isolatiemateriaal:

 • Resol hardschuim: 0,018
 • PIR: 0,019 – 0,027
 • EPS 100: 0,032 – 0,036
 • Glaswol: 0,032 – 0,040
 • Steenwol: 0,033 – 0,040
 • XPS: 0,034 – 0,036

Ja dat kan. Isoleren levert, naast meer comfort en minder CO2 uitstoot, een jaarlijks terugkerende besparing op. Isoleren vraagt wel een investering. Om u tegemoet te komen in deze investering bestaan er momenteel zowel in Nederland als in België een subsidieregelingen waardoor u de terugverdientijd van uw investering aanzienlijk kunt verkorten. Helemaal als u de voordelige B-keus Isolatie van Isodirect gebruikt. Dan zit u er het snelste warmpjes bij! 

Hieronder de regelingen per land. 

Nederland:

ISDE;

Lees er meer over in ons artikel in het kenniscentrum. 

Belgie: 

Premies van netwerkbeheerder, gemeente, provincie 

Renovatiepremie

https://www.vlaanderen.be/subsidies-voor-energiebesparende-maatregelen-in-woningen

Momenteel verkopen wij nog geen hulpmaterialen zoals bevestigingsmaterialen,  tape, montageschuim, lijm, folie of gereedschappen. Wel kunnen wij u hier advies over geven. Deze materialen zijn ruim verkrijgbaar online of in de bouwmarkt. Op korte termijn verwachten wij dergelijke materialen aan ons assortiment toe te kunnen voegen. Houd hiervoor onze website in de gaten. 

Dampdichte folie moet aangebracht worden bij het isoleren van gevel of dakconstructies aan de binnenzijde van de dakbedekking (de warme zijde).

Damp-open folie wordt aan de koude zijde (buitenzijde) geplaatst. De koude zijde bevindt zich tussen de dakbedekking en het isolatiemateriaal. Een damp-open folie zorgt ervoor dat opgehoopt vocht dat in het isolatiemateriaal zit, naar buiten toe kan verdampen.

PIR platen kunnen verschillende cacheringen hebben. De meest gebruikelijke cacheringen zijn aluminium, mineraal glasvlies en bitumen. 

Bij Isodirect bieden wij ook onbeklede PIR platen aan, dit zijn PIR isolatieplaten zonder cachering

Het soort cachering dat u nodig heeft is afhankelijk van de toepassing. 

Dat elke soort cachering het meest geschikt is voor een bepaalde isolatie klus betekent niet dat ze enkel voor die toepassing geschikt is. Zo kunt u bijvoorbeeld platen met een aluminium cachering ook prima gebruiken voor uw platte dak. Breng dan echter wel altijd de eventueel benodigde extra onderlaag of beschermlaag aan. 

Wilt u bijvoorbeeld bitumen gaan branden op PIR platen met een aluminium cachering breng dan eerst een speciale onderlaag aan waaraan de bitumen zich kan hechten. Voor vrijblijvend advies over (alternatieve) toepassingen neem gerust contact met ons op. 

Pir platen met aluminium cachering zijn het meest gangbaar om te gebruiken in spouwmuren, schuine daken, zolders en vloeren.  

Pir platen met  aluminium cachering zijn ook prima te gebruiken voor uw platte dak. Breng dan wel altijd de eventueel benodigde extra onder of beschermlaag aan. 

Wilt u bijvoorbeeld bitumen gaan branden op PIR platen met een aluminium cachering breng dan eerst een speciale onderlaag aan waaraan de bitumen zich kan hechten.

Pir platen met mineraal glasvlies of bitumen cachering zijn het beste om te gebruiken voor platte daken. 

Welke van de twee u nodig heeft hangt af van de afwerking van uw plat dak. Mineraal glasvlies platen zijn speciaal voor het verlijmen van dakbedekking zoals EPDM, PVC of bitumen. 

Bent u echter van plan om bitumen te gaan branden op uw plat dak, dan kunt u het beste kiezen voor platen met een bitumen cachering. Op deze platen kunt u rechtstreeks branden zonder een speciale onderlaag te hoeven aanbrengen. 

Onbeklede PIR platen, ook wel kale PIR platen genoemd,  zijn het meest geschikt om te gebruiken in, op of onder uw cement stortvloer (als alternatief voor EPS), onder uw oprit of in uw overkapping. 

Omdat onze B-keus kale PIR platen zeer vroeg uit het productieproces worden gehaald zijn deze goedkoper dan PIR platen met een cachering. Deze kale PIR platen variëren in afmetingen en diktes en hebben geen beschermlaag (cachering). Dit zorgt ervoor dat er u veel extra handelingen moet ondernemen om deze platen op de juiste manier te verwerken in uw dak of muur. Daarom raden wij niet aan om deze te gebruiken in uw muren of daken.

 

Glaswol

Jazeker. Als doe-het-zelver kun je makkelijk zelf minerale glaswol isolatie aanbrengen. Onze glaswol is erg flexibel, makkelijk te plaatsen en volledig veilig te gebruiken.

Nee. Minerale glaswol houdt geen vocht vast en is (bij juiste plaatsing) bestand tegen schimmels en bacteriën.

Ja, minerale glaswol isolatie is makkelijk recycleerbaar en vormt zo ook een van de meest duurzame isolatiematerialen. Er kan bijvoorbeeld productieafval opnieuw toegevoegd worden aan het productieproces om nieuwe isolatie te maken.

Nee, in woningen die geïsoleerd zijn met minerale wol komt er geen vezelstof vrij.

Minerale glaswol is sterker en makkelijker te plaatsen dan steenwol. Daarnaast heeft minerale glaswol isolatie over het algemeen ook een hogere isolatiewaarde én is het goedkoper dan steenwol.

Minerale glaswol isolatie is enorm veelzijdig. Het is een bijzonder goed isolerend, brandwerend en akoestisch materiaal en is hierdoor geschikt voor meerdere toepassingen.

Om minerale glaswol te bekomen, worden een aantal zorgvuldig gekozen grondstoffen (waaronder vooral zand en glasscherven) verhit en gesmolten. Dat gesmolten glas wordt gesponnen en tot een soepele vezelmat gevormd, om dan verder verwerkt te worden tot een eindproduct. 

De kracht van minerale glaswol ligt in de verhinderde luchtbeweging door de vezelmat en de inerte samenstelling van minerale wol.

Minerale glaswol bestaat uit gerecycleerd glas, maar ook zand, kalk en soda uit natuurlijke voorraden komen terug. De hoeveel gerecycleerd glas is afhankelijk van de lokaal beschikbaregrondstoffen.

Afhankelijk van waar het eindproduct voor dient, bestaat de glaswol isolatie ook uit organische materialen en een bindmiddel.

Minerale wol is gekend voor haar sterke materiaaleigenschappen, zoals haar uitzonderlijk thermisch en akoestisch isolatievermogen én brandwerendheid. Een optimale bescherming tegen temperatuurverschillen, geluidshinder en brand – van je kelder tot je dak. Daarnaast is minerale glaswol isolatie een ruim inzetbaar materiaal, makkelijk om te verwerken en te installeren. Dankzij de natuurlijke grondstoffen is minerale glaswol een heel duurzaam materiaal. Het is de isolatie bij uitstek voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Met minerale glaswol isolatie blijft jouw gebouw tientallen jaren lang even sterk geïsoleerd. Volgens een onafhankelijke studie die werd aangevraagd door EURIMA (European Insulation Manufacturers Association) scoort minerale wol meer dan 55 jaar na plaatsing nog steeds hoog op vlak van thermische prestaties.

FIW München, een van meest vooraanstaande onderzoeksinstituten voor bouwmaterialen, voerde een gedetailleerd onderzoek naar de thermische waarden van minerale wol in zeven verschillende gebouwen verspreid over Europa. De gebouwen werden allemaal gebouwd tussen 1960 en 1995. Het onderzoek wees uit dat tijd geen impact heeft op de thermische prestaties van minerale wol en dat de thermische waarden na meer dan 55 jaar behouden blijven.

Ja. Minerale wol mag je gerust met de blote hand aanraken. Zoals altijd is het natuurlijk wel beter om werkhandschoenen te dragen wanneer je minerale glaswol isolatie verwerkt, en de handen te wassen na het klaren van de klus. Als je een erg gevoelige huid hebt, kan de aanraking met minerale isolatie voor jeuk zorgen, maar die verdwijnt direct weer. Bekijk zeker ook de verwerkingsvoorschriften op de verpakking.

Nee. Minerale wol is niet schadelijk voor de gezondheid. Het werd uitvoerig getest en geclassificeerd als ‘niet-kankerverwekkend’. Dat wordt ook bevestigd door het EUCEB-label.

Bestellen, reserveren en betalen

Ja, uw betaling is veilig. Zodra u begint met afrekenen komt u terecht in een beveiligde internetomgeving. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Uw transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het groene slotje in uw browser.

Betalingen worden direct verwerkt. IDeal, Bancontact en rechtstreekse betalingen (overmaking op onze rekening) zijn volledig geïntegreerd in de webwinkel van Isodirect.

Ja dat kan. Voor grotere hoeveelheden doen wij u graag een passend persoonlijk aanbod. Om een persoonlijke offerte aan te vragen kunt u ons eenvoudig bellen of mailen. Vermeld welke producten het gaat, de hoeveelheid die u af wil nemen, of u ze graag zelf ophaalt of als u ze wil laten bezorgen het afleveradres en wanneer u uw bestelling wilt ophalen/ontvangen.

Onze B-keus voorraad bestaat uit snel wisselende producten waarbij wij afhankelijk zijn van het aanbod van onze leveranciers. Als u contact met ons opneemt kunnen we u vaak direct een passend alternatief  aanbieden. Mochten wij u geen product uit voorraad kunnen aanbieden kunnen wij ook voor u gericht op zoek gaan bij onze leveranciers (zoekopdracht).

Onze B-keus voorraad bestaat uit  snel wisselende producten, waarbij wij afhankelijk zijn van het aanbod van onze leveranciers. Onze voorraad is ruim maar zeker in het seizoen gaat het vaak snel. Anders dan bij A-keus kunnen wij geen voorraad garanderen. Wij begrijpen dat u er zeker van wilt zijn dat u tijdig over voldoende  -voordelige- materialen kunt beschikken voor uw klus. Tijdens het bestelproces kunt u een gewenste leverdatum aangeven tot 30 dagen van te voren.  

Heeft u uw materialen niet binnen 30 dagen nodig maar wil u wel zeker zijn van beschikbaarheid?  Als u ons laat weten wat u nodig heeft en wanneer dan dan kijken wij graag wat de reserveringsmogelijkheden zijn. Zo kunt u zeker over materiaal voor uw klus beschikken. Wij vragen in geval van reservering altijd een aanbetaling en spreken met u een uiterste leverdatum af.

Onze B-keus Isolatiematerialen zijn vaak buitenkansjes. Als u in onze voorraad een product heeft gezien dat u graag wil reserveren, maar nog niet direct nodig heeft, begrijpen wij dat u graag uw voordeel wilt zekerstellen. Afhankelijk van de hoeveelheid, de producten en de gewenste leverdatum bekijken wij graag wat voor u mogelijk is. Wij vragen in geval van reservering altijd een aanbetaling en spreken met u een uiterste leverdatum af.

Nee het is helaas niet mogelijk om achteraf te betalen. Wij bieden u diverse betaalmogelijkheden. Zie hiervoor onze pagina betalen.

Wanneer u geen bevestigingsmail ontvangen heeft, kijk dan voor de zekerheid in de spamfolder van uw mailbox. Onze bevestigingsmails worden verstuurd via ons e-mailadres info-iso-direct@deliver.moneybird.com en komen soms helaas in de spam-folder terecht.

Verzending en levering

Voor B-keus materialen kunt u bij ons kiezen tussen bezorgen of zelf afhalen. A-keus materialen leveren wij alleen rechtstreeks vanaf de fabriek. Wij  bezorgen tegen  vaste verzendkosten. Aan zelf afhalen zijn geen extra kosten verbonden. 

Aan zelf afhalen (B-keus materialen) zijn geen extra kosten verbonden. Gedurende het bestelproces kunt u aangeven op welke dag u langs wilt komen om uw bestelling op te halen bij ons magazijn in Waalwijk. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling klaarstaat. Afhalen kan veelal nog dezelfde dag!

Afhalen kan door de week op elke dag. In het weekend op zaterdag. 

Onze openingstijden zijn:

Maandag tot en met vrijdag:  8:30 – 17:00

Zaterdag: 8:30 – 13:00

Heeft u hulp nodig met laden? Onze medewerkers helpen u graag.

Wij verhuren zelf geen aanhangwagens. Wel zijn er diverse verhuurders van aanhangwagens direct bij ons in de buurt. Een gesloten aanhanger is het meest geschikt voor vervoer van uw isolatiemateriaal.  Neem voor verhuurders in onze buurt eventueel contact op  met onze klantenservice.

Op onze locatie helpen wij u graag bij het inladen van uw isolatiemateriaal. U dient zelf materiaal mee te brengen om uw lading vast te zetten (touw, spanbanden, aanhangernet). Ga altijd veilig de weg op!

Wij bezorgen uw bestelling in Nederland (De Waddeneilanden uitgezonderd) en België tegen een vast tarief. Het tarief is afhankelijk van het bezorgadres en of het A-keus of B-keus betreft. Als u gedurende het bestelproces de optie “bezorgen” kiest krijgt u automatisch de bezorgkosten te zien afhankelijk van uw postcode. Een volledig overzicht van onze verzendkosten kunt u lezen op onze pagina verzendkosten.

Veelal kunnen wij bezorgen binnen 1-3 werkdagen afhankelijk van uw bestelling en wensen. De exacte levertijd is afhankelijk van de producten. In onze webshop vindt u per product de actuele voorraad en de exacte levertijd. 

U kunt eenvoudig zelf uw gewenste bezorgdatum kiezen bij het invoeren van uw bestelling. Heeft u een voorkeur voor een latere bezorgdatum? Tijdens het bestelproces kunt u uw voorkeursdatum voor de bezorging aangeven. 

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestiging van uw bestelling en de gekozen afleverdatum. 

 Een volledig overzicht van onze leveringsmogelijkheden kunt u lezen op onze pagina “levertijd”.

Wilt u nog iets wijzigen aan uw bestelling? Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact met onze klantenservice op. dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Uw producten worden veelal nog dezelfde dag of anders de eerste werkdag na bestelling verzonden. Zo kunnen wij al bezorgen binnen 1-3 werkdagen afhankelijk van de producten. In onze webshop vindt u per product de actuele voorraad en levertijd. 

U kunt eenvoudig zelf uw gewenste bezorgdatum kiezen bij het invoeren van uw bestelling. Heeft u een voorkeur voor een latere bezorgdatum? Tijdens het bestelproces kunt u uw voorkeursdatum voor de bezorging aangeven.

Wij bezorgen van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 17:00.

De dag voor de bezorgdatum ontvangt u ‘s avonds een mail met een verwacht bezorgtijdstip. Heeft u B-keus besteld? Dan ontvangt u in deze mail ook een track&trace code. Onze chauffeur belt u bij iedere aflevering altijd circa 30 minuten voor levering.  

Wilt u de bestelling graag voor op een bepaalde tijd geleverd hebben? Dat is mogelijk. Neemt u dan even contact met ons voor het plaatsen van uw bestelling. Voor tijdsleveringen hier rekenen wij wel een extra toeslag:

Voor 12:00 geleverd:  + €50,- toeslag

Na 12:00 geleverd   : + € 50,- toeslag

Levering op een vast tijdstip :  + €100,- toeslag

Onze chauffeur belt u altijd als hij in de buurt is (circa 30 minuten van te voren).

Er is veel mogelijk, neem gerust even contact op met onze klantenservice.

Isodirect werkt met eigen bezorgers en vaste vaste externe vervoerders. Onze bezorgers zijn bekend met het bezorgen van onze Isolatieproducten en dakmaterialen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat er ook tijdens het transport met zorg met uw bestelling wordt omgegaan.   Uw materialen worden standaard gelost met een mobiele heftruck  (Kooiaap). Dit betekent dat u niet zelf hoeft te lossen. 

Afhankelijk van uw bestelling worden de artikelen geleverd in losse pakketten al of niet op pallets. Bij het leveren van de bestelling dient er altijd iemand aanwezig te zijn die om de bestelling in ontvangst te nemen. Wij leveren tot aan de eerste drempel.

De dag voor de bezorgdatum ontvangt u ‘s avonds een mail met een verwacht bezorgmoment. Heeft u B-keus besteld? Dan ontvangt u in deze mail ook een Track&Trace code.. Bij A-keus is dit niet mogelijk.  Onze chauffeur belt u altijd als hij in de buurt is (circa 30 minuten van te voren).

Wij hanteren scherpe transparante prijzen voor onze producten en brengen  verzendkosten apart in rekening tegen een vast tarief. Wij maken geen winst op de verzendkosten die wij in rekening brengen. Door te rekenen met vaste verzendkosten wordt het goedkoper naarmate u meer afneemt. 

Voor zelf afhalen (van B-keus) rekenen wij geen extra kosten.

B-keus materialen dienen te worden afgenomen maximaal 10 werkdagen na bestelling.  A-keus materialen dienen te worden afgenomen maximaal 20 werkdagen na bestelling. 

Tijdens het bestellen kunt u eenvoudig zelf uw gewenste leverdatum aanleveren. 

Wilt u zeker zijn van de beschikbaarheid van uw materialen en de prijs? Dan is het verstandig om uw bestelling zo ruim mogelijk van tevoren te plaatsten. Zeker bij B-keus materialen geldt dat het “buitenkansjes” zijn die beperkt beschikbaar zijn. Na bestelling bent u zeker van levering.  

Een volledig overzicht van onze leveringsmogelijkheden kunt u lezen op onze pagina “levertijd”.

 

Bij het leveren van de bestelling dient er altijd iemand aanwezig te zijn die om de bestelling in ontvangst te nemen op de gekozen bezorgdatum. Onze chauffeur belt u altijd als hij in de buurt is (circa 30 minuten van tevoren).

Mocht er toch niemand thuis zijn dan zal, indien mogelijk, de chauffeur de bestelling achterlaten. U draagt hiervoor dan wel het risico. 

Mocht het achterlaten, na beoordeling van de chauffeur, niet mogelijk zijn dan worden de goederen mee retour genomen. In overleg met u plannen we dan een nieuwe bezorgdatum in. De kosten die onze vervoerder hiervoor in rekening brengt worden dan wel aan u doorberekend.  

 

A-keus materialen levert Isodirect alleen rechtstreeks vanaf de fabriek en in minimale bestelhoeveelheden. Hierdoor kunnen wij u steeds de beste materialen tegen de scherpst mogelijke prijs aanbieden. Ook bent u zo verzekerd van betrouwbare levering. 

Door de transportbewegingen zo beperkt mogelijk te houden zorgen we zo samen ook nog eens voor zo min mogelijke C02 uitstoot!.  

 

Retouren

Consumenten hebben het recht op herroeping bij verkoop op afstand. U kunt uw artikelen binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen aan ons retour sturen. Lees hieronder hoe u uw producten retour kunt sturen. 

 1. Neem contact met op met onze klantenservice. Vertel ons waarom u uw producten retour wilt sturen, dan kijken we samen wat er mogelijk is.
 2. Download  het formulier voor herroeping en stuur deze naar klantenservice@iso-direct.com.  
 3. Bij akkoord ontvangt u van ons een retournummer. Deze moet u invullen op het retourformulier en meegeven aan de retourzending.
 4. Wij vragen u altijd foto’s te maken, zodat wij vast kunnen stellen dat de producten niet beschadigd zijn op het moment dat u ze retour stuurt.
 5. U regelt zelf het transport voor de retourzending. De kosten hiervan zijn voor uw rekening.
 6. Zodra wij de producten in goede staat ontvangen hebben, storten wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen terug op uw rekening.

B-keus producten en maatwerk worden NIET teruggenomen.

Indien u als consument gebruik maakt van uw herroepingsrecht dient u als het product en de verpakking in de oorspronkelijke staat bij ons aan te leveren. Dit houdt dus in dat de producten niet beschadigd, geopend of verkleurd en alleen in zijn geheel  terug worden genomen.  B-keus producten en maatwerk worden NIET teruggenomen. Enkel retourzendingen voorzien van een volledig ingevuld en ondertekend retourformulier met retournummer worden in behandeling genomen.

U kunt uw retouren, voorzien van een volledig ingevuld en ondertekend retourformulier met retournummer, zenden aan: 

Isodirect B.V. 

Industrieweg 15

5145 PD  Waalwijk

Binnen 7 dagen na ontvangst en acceptatie van uw retourzending storten wij uw geld terug op uw rekeningnummer.

U regelt zelf het transport voor de retourzending. De kosten hiervan zijn voor uw rekening.

Het is in principe mogelijk om artikelen te ruilen, mits ze ongebruikt en onbeschadigd zijn en binnen 14 dagen na levering. Neem hiervoor contact op  met onze klantenservice. Onze klantenservice is  bereikbaar via Whatsapp, mail en telefoon.

Klachten en suggesties

Is er iets niet helemaal naar wens gegaan? Sorry, sorry. Dat is heel vervelend!

Klanttevredenheid is voor Isodirect een passie. Maar soms gaat er ook wel eens iets gewoon mis. Daar bent u dan de dupe van. Dat mag natuurlijk niet gebeuren. Hier balen wij van. 

Hoe nu verder?

We lossen uw klacht graag op. Dat lukt het snelst wanneer u contact opneemt met onze klantenservice. Onze klantenservice is  bereikbaar via Whatsapp, mail en telefoon.

 

Dat is heel vervelend! We lossen uw klacht graag op. Dat lukt het snelst wanneer u contact opneemt met onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via Whatsapp, mail en telefoon.

Dat is heel vervelend! We lossen uw klacht graag op. Dat lukt het snelst wanneer u contact opneemt met onze klantenservice. Onze klantenservice is  bereikbaar via Whatsapp, mail en telefoon.

Neem hiervoor contact op  met onze klantenservice. Onze klantenservice is  bereikbaar via Whatsapp, mail en telefoon.

Bij Isodirect streven wij naar 200% tevreden klanten. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Hiervoor stemmen wij onze dienstverlening steeds zo goed mogelijk af op uw wensen.

Heeft u nog wensen of suggesties en wilt u ons helpen om onze dienstverlening nog verder te verbeteren? Laat het ons dan weten. Wij horen het graag. 

U kunt uw wensen/suggesties kenbaar maken aan onze klantenservice zoals u dit graag wilt. Gewoon via de telefoon of per Whatsapp of Mail. Uw reactie wordt op prijs gesteld en u krijgt altijd reactie terug. 

Profiteer van de voordelen

Hulp of advies nodig?