cropped-Schermafbeelding-2021-08-17-091421.png

My Cart

CATEGORIEEN

Wij worden goed beoordeeld op
     feedback company

Winkelwagen

Retourneren

ISO DIRECT

betaalbare en duurzame isolatie voor iedereen

Retourneren

Niet tevreden over uw bestelde artikelen die u heeft ontvangen?

Bestelling beschadigd of onvolledig?

Wij proberen er alles aan te doen om uw bestelling in goede orde bij u af te laten leveren. Toch kan het zo zijn dat er een product is beschadigd of dat er iets ontbreekt. Wij vragen u na ontvangst van uw bestelling deze te controleren op eventuele schade en/of onvolledigheid. Komt de bestelling niet overeen met de op de site gecommuniceerde leveringsomvang? Is er iets fout gegaan? Neem dan zo snel mogelijk contact en uiterlijk binnen 5 dagen na levering contact op met  onze klantenservice Link invoegen.  Dan kijken we samen wat er mogelijk is. 

Producten voldoen niet aan uw wensen?

Consumenten hebben het recht op herroeping bij verkoop op afstand. U kunt uw artikelen binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen aan ons retour sturen. Lees hieronder hoe u uw producten retour kunt sturen. 

Bezorgen

Neem contact op met onze klantenservice. Vertel ons waarom u uw producten retour wilt sturen, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

  1. Download het formulier voor herroeping en stuur deze naar klantservice@iso-direct.com.  
  2. Bij akkoord ontvangt u van ons een retournummer. Deze moet u invullen op het retourformulier en meegeven aan de retourzending.
  3. Wij vragen u altijd foto’s te maken, zodat wij vast kunnen stellen dat de producten niet beschadigd zijn op het moment dat u ze retour stuurt.
  4. U regelt zelf het transport voor de retourzending. De kosten hiervan zijn voor uw rekening.
  5. Zodra wij de producten in goede staat ontvangen hebben, storten wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen terug op uw rekening.

Tarieven

Indien u een product bestelt en u bent er niet zeker van dat u het product wilt houden, raden wij u aan voorzichtig om te gaan met het product en de verpakking. Indien u namelijk wel gebruik maakt van uw herroepingsrecht dient u als consument het product en de verpakking in de oorspronkelijke staat bij ons aan te leveren. Dit houdt dus in dat de producten niet beschadigd, geopend of verkleurd en alleen in zijn geheel  terug worden genomen.  

B-keus producten en maatwerk worden NIET teruggenomen.

Let op: Retouren die niet zijn voorzien van een volledig ingevuld retourformulier met retournummer worden niet in behandeling genomen. Ook is Isodirect niet aansprakelijk voor het zoekraken van retour zendingen of beschadigingen aan producten die ontstaan tijdens het transport. 

Heeft u nog andere vragen over het retourneren van uw bestelling? Neem dan gerust contact Link invoegen met ons op.

Profiteer van de voordelen

Hulp of advies nodig?

U bent van harte welkom in ons magazijn in Waalwijk, tussen Breda en Den Bosch.
We zijn maandag t/m vrijdag geopend van 08:30-17:00 en zaterdag van 08:30-13:00!

Wij bezorgen tegen bezorgkosten, afhalen is gratis!