Particulier en zakelijk

Voordelige isolatie voor iedereen

Menu

100% laagste prijs garantie bij Isodirect
Vraag hier uw offerte aan!

Op zoek naar de beste deal? Vraag online naar de speciale prijs of bezoek onze winkel!

Hoe werkt het?
1: Kies uw gewenste product
2: Neem contact op via onze Livechat of vraag naar uw Korting
3: Ontvang binnen 10 minuten een speciale prijs

Onze klantenservice is geopend van 08:30-17:00

Tip: wij helpen u ook graag met advies voor uw klus en vinden voor u de beste deal

Retourneren.

Niet tevreden over uw bestelde artikelen die u heeft ontvangen?

Bestelling beschadigd of onvolledig?

Producten voldoen niet aan uw wensen?

Wij proberen er alles aan te doen om uw bestelling in goede orde bij u af te laten leveren. Toch kan het zo zijn dat er een product is beschadigd of dat er iets ontbreekt. Wij vragen u na ontvangst van uw bestelling deze te controleren op eventuele schade en/of onvolledigheid. Komt de bestelling niet overeen met de op de site gecommuniceerde leveringsomvang? Is er iets fout gegaan? Neem dan zo snel mogelijk contact en uiterlijk binnen 5 dagen na levering contact op met onze klantenservice. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Consumenten hebben het recht op herroeping bij verkoop op afstand. U kunt uw artikelen binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen aan ons retour sturen. Lees hieronder hoe u uw producten retour kunt sturen.

Bezorgen

Neem contact op met onze klantenservice. Vertel ons waarom u uw producten retour wilt sturen, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

  1. Download het formulier voor herroeping en stuur deze naar klantenservice@iso-direct.com.
  2. Bij akkoord ontvangt u van ons een retournummer. Deze moet u invullen op het retourformulier en meegeven aan de retourzending.
  3. Wij vragen u altijd foto’s te maken, zodat wij vast kunnen stellen dat de producten niet beschadigd zijn op het moment dat u ze retour stuurt.
  4. U regelt zelf het transport voor de retourzending. De kosten hiervan zijn voor uw rekening.
  5. Zodra wij de producten in goede staat ontvangen hebben, storten wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen terug op uw rekening.

Tarieven

Indien u een product bestelt en u bent er niet zeker van dat u het product wilt houden, raden wij u aan voorzichtig om te gaan met het product en de verpakking. Indien u namelijk wel gebruik maakt van uw herroepingsrecht dient u als consument het product en de verpakking in de oorspronkelijke staat bij ons aan te leveren. Dit houdt dus in dat de producten niet beschadigd, geopend of verkleurd en alleen in zijn geheel terug worden genomen.

B-keus producten en maatwerk worden NIET teruggenomen.

Let op: Retouren die niet zijn voorzien van een volledig ingevuld retourformulier met retournummer worden niet in behandeling genomen. Ook is Isodirect niet aansprakelijk voor het zoekraken van retour zendingen of beschadigingen aan producten die ontstaan tijdens het transport.

Heeft u nog andere vragen over het retourneren van uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.