Wij worden goed beoordeeld op
     feedback company

Winkelwagen

Kooltherm

Kooltherm

Kooltherm Resol hardschuim isolatieplaten van Kingspan zijn hoogwaardige hardschuim isolatieplaten voor het isoleren van uw muren, daken en vloeren. Kooltherm heeft een hogere isolatiewaarde in vergelijking met bijvoorbeeld PIR, waardoor u dunner óf beter kunt isoleren. De Kooltherm Resol hardschuim isolatieplaten zijn ideaal om te gebruiken bij nieuwbouw en renovatie. De producten in deze categorie zijn. 

Kooltherm isolatie

Kenmerkend voor deze isolatieplaten zijn de zeer goede isolerende eigenschappen in vergelijking met andere isolatiematerialen zoals PIR, EPS, Glaswol, Steenwol of XPS. Met een lambdawaarde vanaf 0,018 W/(m∙K) heeft Kingspan Kooltherm Resol een hogere thermische isolatiewaarde in vergelijking met vergelijkbaar geprijsde alternatieven. Resol materiaal wordt veel gebruikt voor industriële toepassingen en wordt gemaakt door Bakeliet materiaal om te zetten in een synthetisch polymeer. 

Door de goede thermische eigenschappen kan met dunnere isolatieplaten worden gewerkt. Door de slanke constructie bespaart u op uw totale bouwkosten en levert het u meer ruimte op. Bovendien hebben de isolatieplaten een zeer lange levensduur. Ook hebben de isolatieplaten een vezelvrije kern, veroorzaken ze geen jeuk en zijn ze licht en sterk en daarom eenvoudig op maat te zagen en verwerken. Daarnaast is Kooltherm de meest milieuvriendelijke harde isolatieplaat op de markt! Kooltherm is namelijk het enige harde isolatiemateriaal met een DuBo-keurmerk.

De voordelen van Kooltherm Resol platen

  • Ideaal bij nieuwbouw en renovaties
  • Hoge isolatiewaarde
  • Slanke constructies en meer ruimte
  • Goede brandveilige eigenschappen
  • Licht van gewicht, eenvoudig en snel te verwerken
  • Vezelvrije kern
  • DuBo keurmerk