Wij worden goed beoordeeld op
     feedback company

Winkelwagen

Kooltherm / Resol K3 Vloerplaat

Kooltherm K3 Vloerplaat

Sorteer op:

De Kooltherm / Resol K3 Vloerplaat van Kingspan is zeer geschikt voor het isoleren van vloeren. Met een lambdawaarde vanaf 0,018 W/(m∙K) heeft het een hogere isolatiewaarde dan bijvoorbeeld PIR. U kunt hierdoor dunner isoleren om dezelfde isolatiwaarde te behalen of een betere isolatiewaarde behalen met dezelfde dikte.

 

Kooltherm K3 Vloerplaten kopen

De Kooltherm / Resol K3 Vloerplaat van Kingspan is zeer geschikt voor het isoleren van vloeren. Met een lambdawaarde vanaf 0,018 W/(m∙K) bent u verzekerd van hoge isolatiewaardes tegen een geringe dikte. U bespaart hiermee dus kostbare ruimte in vergelijking met traditionele isolatiematerialen. De Kooltherm / Resol K3 Vloerplaat bestaat uit een vezelvrije kern en is aan twee zijden voorzien van een glasvlies cachering. Door het blijvende thermisch rendement, de hoge isolatiewaarde en het lage gewicht is de Kooltherm Vloerplaat makkelijk te verwerken en monteren. Bovendien is deze plaat geschikt om te verwerken in combinatie met vloerverwarmingssystemen. 

Pluspunten van Kooltherm K3 Vloerplaten

Installatie

De PIR-isolatieplaten zijn speciaal toepasbaar voor gebruik met volledig verkleefde ( geen plaatsing met brander), geballaste en mechanisch bevestigde kunststof/EPDM dakafdichtingssystemen. 

Bevestigen van de platen kan met onze speciale drukbevestigingsplaatjes of met lijm. De platen zijn voorzien van een gridraster wat verzagen vergemakkelijkt om de installatie snel en eenvoudig te kunnen laten verlopen.

Meer informatie over de installatie en toepassingsmogelijkheden kunt u lezen in de technische fische en verwerkingsrichtlijnen onder de downloads. 

Uitvoeringen

De PIR-isolatieplaten hebben een rechte randafwerking en zijn beschikbaar in uiteenlopende diktes in de afmetingen 2500x1200mm en 1200x600mm.

Isodirect biedt zowel A-keus als B-keus PIR aluminium isolatieplaten aan. Neem hier een kijkje naar ons assortiment B-keus PIR aluminium. Meer informatie over het verschil tussen A- en B-keus isolatie vindt u op deze pagina: Wat is B-keus isolatie?

Heeft u vragen over het gebruik van 2-zijdig aluminium PIR isolatiemateriaal, bent u op zoek naar afwijkende maten en/of grote hoeveelheden? Neem dan gerust contact met ons op. 

Onze platen zijn te bestellen met een minimale afnamehoeveelheid van 1 pak. Bij afname van 1 pallet betaalt u nog minder.