Particulier en zakelijk

Voordelige isolatie voor iedereen

Menu

100% laagste prijs garantie bij Isodirect Vraag hier uw offerte aan!

Op zoek naar de beste deal? Vraag online naar de speciale prijs of bezoek onze winkel!

Hoe werkt het?
1: Kies uw gewenste product
2: Neem contact op via onze Livechat of vraag naar uw Korting
3: Ontvang binnen 10 minuten een speciale prijs

Onze klantenservice is geopend van 08:30-17:00

Tip: wij helpen u ook graag met advies voor uw klus en vinden voor u de beste deal

Vloerisolatie kruipruimte.

U wilt uw vloer isoleren vanuit de kruipruimte. Vloerisolatie is belangrijk voor uw wooncomfort en zorgt voor een besparing op uw energierekening.

Bij het isoleren van de vloer via de kruipruimte is het belangrijk dat u onderscheid maakt tussen de type ondervloer.

Bij een houten ondervloer is het namelijk vaak mogelijk om het isolatiemateriaal tussen de houten balken te plaatsen via de kruipruimte.

Bij een betonnen vloer worden de isolatieplaten tegen de onderkant verlijmd.

Op deze pagina leest u welk isolatiemateriaal geschikt is voor de vloerisolatie van uw kruipruimte en hoe u het isolatiemateriaal plaatst.

Vloerisolatie kruipruimte met pir

Kruipruimte onder betonvloer

Als u uw kruipruimte wilt isoleren en u heeft voldoende ruimte onder de betonvloer om isolatie te plaatsen dan kunt u kiezen voor PIR  of EPS. Beide soorten werken goed tegen vocht. Het grote voordeel van PIR is dat u relatief dun kunt isoleren om een hoge isolatiewaarde te halen. Heeft u voldoende ruimte dan kunt u kiezen voor EPS, wat vaak goedkoper is. 

U plaatst de platen eenvoudig met een isolatie lijmIsoleren onder uw betonvloer kan ook tegen een iets lagere prijs! Kijk hiervoor eens naar onze B-keus producten. Deze zijn goedkoper, maar doen vaak niet onder in kwaliteit.

→ Bekijk PIR

→ Bekijk EPS

→ Bekijk B-keus PIR

kruipruimte onder houten vloer

U kunt de kruipruimte onder uw houten vloer ook isoleren met verschillende isolatiematerialen. Bij een houten vloer is het belangrijk dat het isolatiemateriaal kan ademen, zodat vochtproblemen worden voorkomen. Daarom wordt vaak gekozen voor wol soorten, zoals steenwol, glaswol of minerale wol met daarop damp-open folie

U klemt het materiaal eenvoudig tussen de balken en bevestigt de folie door bijvoorbeeld te nieten. Dit is vaak ook een voordeligere manier van isoleren.

Let op: vul hoeken, gaten en kieren goed om een koudebrug te voorkomen. Een tip hiervoor is om het isolatiemateriaal breder uit te snijden dan de exacte afmeting tussen de balken, zodat u zeker weet dat alle hoeken en gaten dicht geklemd zijn door het isolatiemateriaal.

→ Bekijk steenwol

→ Bekijk glaswol

Kruipruimte isoleren man