Particulier en zakelijk

Voordelige isolatie voor iedereen

Menu

100% laagste prijs garantie bij Isodirect Vraag hier uw offerte aan!

Op zoek naar de beste deal? Vraag online naar de speciale prijs of bezoek onze winkel!

Hoe werkt het?
1: Kies uw gewenste product
2: Neem contact op via onze Livechat of vraag naar uw Korting
3: Ontvang binnen 10 minuten een speciale prijs

Onze klantenservice is geopend van 08:30-17:00

Tip: wij helpen u ook graag met advies voor uw klus en vinden voor u de beste deal

Betonvloer kruipruimte isolatie.

Wilt u uw betonvloer isoleren? Dat is een slimme keuze, met name voor vloerisolatie. Met goede betonvloer kruipruimte isolatie kunt u namelijk veel besparen op uw energierekening. Bovendien wint u aan wooncomfort, doordat u geen koude vloer meer heeft en vocht tegengaat. Een koude vloer is niet fijn om op te lopen en de vochtigheid is slecht voor uw gezondheid, zeker als u last heeft van astma of reuma. Bovendien kan vocht ervoor zorgen dat er nare schimmel ontstaat aan uw constructie. Op deze pagina vertellen we u alles over het juiste isolatiemateriaal en de plaatsing van het isolatiemateriaal voor uw klus.

Kruipruimte isolatie voor een betonvloer

De kruipruimte kan voor veel kou zorgen. Als u de kruipruimte gemakkelijk kunt benaderen kunt u de vloer isoleren door PIR platen aan de onderkant te bevestigen. Deze lijmt u aan de betonvloer vast. Het voordeel van PIR is dat er niet veel ruimte nodig is om een goede isolatiewaarde te behalen. 

Als u genoeg ruimte heeft in uw kruipruimte is het ook een optie om EPS isolatieplaten te gebruiken. EPS heeft een lagere isolatiewaarde dan PIR, maar is goedkoper. U zult dus dikkere platen moeten kopen om aan dezelfde isolatiewaarde te komen, maar uiteindelijk zal u alsnog goedkoper uit komen. Als u toch liever PIR heeft tegen een lager prijsje, kunt u ook eens kijken bij onze B-keus PIR.

Let bij de plaatsing op dat u ook de hoeken van de constructie goed bereikt met de platen. Als u dit niet doet kan er een koudebrug ontstaan. Meer weten over hoe u zelf eenvoudig een betonnen vloer isoleert vanuit de kruipruimte? Bekijk dan ons stappenplan!

→ Bekijk Betonvloer isoleren van onderaf met PIR stappenplan