Particulier en zakelijk

Voordelige isolatie voor iedereen

Menu

100% laagste prijs garantie bij Isodirect Vraag hier uw offerte aan!

Op zoek naar de beste deal? Vraag online naar de speciale prijs of bezoek onze winkel!

Hoe werkt het?
1: Kies uw gewenste product
2: Neem contact op via onze Livechat of vraag naar uw Korting
3: Ontvang binnen 10 minuten een speciale prijs

Onze klantenservice is geopend van 08:30-17:00

Tip: wij helpen u ook graag met advies voor uw klus en vinden voor u de beste deal

Kingspan Unidek.

Kingspan Unidek is een onderdeel van Kingspan group en deze tak van het bedrijf is gespecialiseerd in EPS isolatieplaten. Deze speciale platen bevatten interne verstijvers waardoor een zeer sterke verbinding wordt gecreëerd die bestand is tegen grote spanningen. Kingspan Unidek EPS isolatieplaten zijn vanwege hun grote drukvastheid bij uitstek de beste keuze voor isolatie van uw daken en vloeren! 

Kingspan staat bekend als leverancier van A-keus isolatiemateriaal. Dit betekent dat u bij  Kingspan verzekerd bent van een product dat aan de hoogst gestelde eisen voldoet. Het materiaal is van uitstekende kwaliteit en beschikt naast uitzonderlijke isolatiewaardes ook over een lange levensduur. Kingspan hecht veel waarde aan het duurzaam produceren van producten die milieuvriendelijk zijn. Dit is een belangrijk onderdeel van het imago van Kingspan.

Kingspan is sinds 1990 in Nederland gevestigd als leverancier van onder anderen Koolthermen PIR isolatie platen voor (platte) daken, vloerisolatie, afschotisolatie, gevelisolatie en spouwisolatie.

Man banner

Kooptip van Tim

Sed pharetra nisl id velit vehicula, as eget euismod arcu blandit. Vestib ulum vitae risus egestas, sed dignmissim as enim nec, as dictum sem. Proin non ante et augue luctus a venenatis at seds rutrum turpis.