Particulier en zakelijk

Voordelige isolatie voor iedereen

Menu

100% laagste prijs garantie bij Isodirect Vraag hier uw offerte aan!

Op zoek naar de beste deal? Vraag online naar de speciale prijs of bezoek onze winkel!

Hoe werkt het?
1: Kies uw gewenste product
2: Neem contact op via onze Livechat of vraag naar uw Korting
3: Ontvang binnen 10 minuten een speciale prijs

Onze klantenservice is geopend van 08:30-17:00

Tip: wij helpen u ook graag met advies voor uw klus en vinden voor u de beste deal

Kingspan.

Isodirect is officiële partner van Kingspan. Kingspan is leverancier van Kingspan Kooltherm en PIR isolatieplaten voor (platte) daken, vloerisolatie, gevelisolatie en spouwisolatie. Voor iedere afzonderlijke situatie is een andere specifieke toepassing van Kingspan Kooltherm en Kingspan PIR isolatiemateriaal.

Isodirect is geselecteerd om voor Kingspan de (zowel grote als kleine) distributie te doen. Door onze nauwe samenwerking met Kingspan kunnen wij u gegarandeerd de beste prijs bieden!

U koopt dus direct bij de fabriek in!

Neem contact met ons op voor een maatwerk prijsopgave.

Kingspan

Kingspan staat bekend als leverancier van A-keus isolatiemateriaal. Dit betekent dat u bij  Kingspan verzekerd bent van een product dat aan de hoogst gestelde eisen voldoet. Het materiaal is van uitstekende kwaliteit en beschikt naast uitzonderlijke isolatiewaardes ook over een lange levensduur. 

Kingspan beschikt over meerdere fabrieken in Nederland. Onder andere in Tiel bevindt zich een van de productielocaties van Kingspan Kooltherm. Kooltherm heeft een relatief hoge isolatiewaarde. Hierdoor kan dunner worden geïsoleerd en ruimte worden bespaard zonder dat dit ten koste gaat van de isolatiewaarde. Naast de locatie in Tiel is er ook een Kingspan locatie in Winterswijk, waar voornamelijk PIR hardschuim wordt geproduceerd met hoge isolatiewaarde. Naast een hoge isolatiewaarde hebben de PIR- en Kooltherm platen ook geluidsdempende eigenschappen. Daarnaast bieden wij Kingspan-UNIDEK (EPS-producten) in het assortiment aan.

Kingspan isolatieplaten

Isodirect heeft een samenwerking met Kingspan voor de distributie van Kingspan PIR isolatie en Kooltherm isolatie. Wij leveren het volledige Kingspan assortiment:

Wij leveren dus voor iedere toepassing, zoals vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie, muurisolatie en spouwisolatie. De Kingspan Kooltherm K8 spouwplaat is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor isolatie van uw spouwmuur. Daarnaast raden wij de Kooltherm K3 vloerplaat aan voor het isoleren van uw vloeren. De Kooltherm K17 dakplaat is daarnaast een plaat die uitermate geschikt is voor het (na) isoleren van uw dak. Wat uw isolatie toepassing ook is, Kingspan heeft voor ieder specifiek geval Isolatiemateriaal beschikbaar. 

Eigenschappen Kingspan Isolatie

Kingspan isolatie platen beschikken over zeer goede thermische prestaties en isolatiewaardes, in het bijzonder de Kingspan Kooltherm isolatieplaten. Door een lambdawaarde vanaf 0,021 W/mK kunt u met een stuk dunnere platen nog steeds hoge isolatiewaardes bereiken. Doordat u minder bouwruimte en bouwmaterialen gebruikt kunt u besparen op uw bouwkosten. Daarnaast voldoet Kingspan isolatie aan de hoogst gestelde eisen wat betreft isolatie, milieuvriendelijkheid en brandveiligheid.

Kingspan dakisolatie

De meeste warmte-energie gaat via het dak verloren. Vanwege de continu stijgende energieprijzen wordt dakisolatie daarom steeds belangrijker. Om het warmteverlies tegen te gaan kunt u uw dak isoleren met Kingspan isolatiemateriaal. Met Kingspan dakplaten zorgt u ervoor dat warmteverlies via het dak tot het absolute minimum beperkt wordt. De Kingspan dakplaten kunnen zowel voor de binnenkant als de buitenkant worden toegepast. Voor het buitenaf isoleren en renoveren van uw schuine dak adviseren wij de Kingspan PIR renovatieplaten. Deze platen beschikken over houten tengels waardoor enkel nog de panlatten en dakpannen geïnstalleerd hoeven te worden.

De Kingspan dakplaten zijn zeer licht van gewicht en hierdoor makkelijk te plaatsen en bevestigen. Een bijkomend voordeel is dat PIR hardschuim naast uitstekende thermische isolatie ook geluiddempende kwaliteiten heeft.

Kingspan vloerisolatie

Vloerisolatie is daarnaast ook een goede manier om uw wooncomfort te verbeteren, omdat het voorkomt dat kou via de vloer naar boven trekt en dat vocht naar boven komt. Met Kingspan vloerisolatie kunt u dus flink besparen op uw energierekening. Een geïsoleerde vloer dient bovendien als geluidsisolatie, bijvoorbeeld tussen verdiepingen of bij een zolder. Onderdeel van het Kingspan isolatie-assortiment is bijvoorbeeld de Kingspan Kooltherm K3 vloerplaat. Deze plaat is zeer goed te combineren met vloerverwarmingssystemen en uitstekend toe te passen als betonvloer isolatie. Doordat Kooltherm een relatief hoge isolatiewaarde heeft kunt u dunner isoleren en dus meer ruimte besparen.

Kingspan muurisolatie

Kingspan biedt een verscheidenheid aan muurisolatie voor verschillende toepassingen, zoals voorzetwand, spouwmuur en buitenmuur. Muurisolatie is essentieel voor optimaal wooncomfort. Zonder muurisolatie kan namelijk kou door de muren naar binnen trekken waardoor u tot wel 20% aan warmte kunt verliezen. 

Een zeer goede keuze voor het isoleren van uw voorzetwand is de Kingspan W’all-in-one isolatieplaat. Deze plaat bestaat namelijk uit PIR isolatie, een gipskartonplaat en een tweezijdige aluminium cachering die voor een dampdichte laag zorgt. Hierdoor is een dampremmende folie dus niet meer nodig. In één handeling brengt u dus alle noodzakelijke voorzieningen voor een effectieve isolatie aan!

Kingspan isolatiewaarde

Kingspan isolatie platen beschikken over uitstekende thermische prestaties en isolatiewaardes. De isolatiewaarde geeft aan hoe goed het isolatiemateriaal in staat is om warmte en kou te weren. Met name de Kingspan Kooltherm isolatieplaten beschikken over zeer hoge isolatiewaardes. U kunt dus met dunnere platen nog steeds een hoge isolatiewaarde behalen. Door het gebruik van minder bouwmateriaal en bouwruimte kunt u besparen op uw bouwkosten.

Kingspan Brandveiligheid

Als het aankomt op brandveiligheid neemt u liever geen risico’s. Brandveilige isolatieplaten zijn de stabiele basis voor brandveilige constructies. Kingspan neemt het aspect brandveiligheid uiterst serieus. Zo zijn de isolatieplaten voorzien van brandveilige materialen die omvangrijk getest worden en gegarandeerd voldoen aan de wettelijke normen.

Man banner

Kooptip van Tim

Sed pharetra nisl id velit vehicula, as eget euismod arcu blandit. Vestib ulum vitae risus egestas, sed dignmissim as enim nec, as dictum sem. Proin non ante et augue luctus a venenatis at seds rutrum turpis.