cropped-Schermafbeelding-2021-08-17-091421.png

My Cart

CATEGORIEEN

Wij worden goed beoordeeld op
     feedback company

Winkelwagen

PIR aluminium

PIR aluminium

Sorteer op:

Op zoek naar een A-keus aluminium PIR-isolatieplaat? Onze PIR isolatieplaten hebben een 2-zijdig aluminium cachering die de PIR platen beschermt tegen vocht en zorgt voor extra isolatie. PIR aluminium platen zijn geschikt voor het isoleren van uw platte dak, zolder, vloer en (spouw)muur.

Nog goedkoper isoleren? Bekijk ook eens onze B-keus PIR aluminium isolatieplaten

Pluspunten van PIR platen met aluminium kraft cachering

Toepassing

Deze PIR platen kunnen worden geïnstalleerd op platte daken (hellingshoek < 20 graden) van hout, beton en staal, zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten.  

Dakmaterialen nodig?

Bekijk dan ook eens onze site roof-direct.com. Hier vindt u een uitgebreid assortiment A-kwaliteit dakmaterialen, zoals EPDM op maat, bitumen, vloeibaar rubber en afvoeren. 

Installatie

De PIR-isolatieplaten zijn speciaal toepasbaar voor gebruik met volledig verkleefde ( geen plaatsing met brander), geballaste en mechanisch bevestigde kunststof/EPDM dakafdichtingssystemen. 

Bevestigen van de platen kan met onze speciale drukbevestigingsplaatjes of met lijm. De platen zijn voorzien van een gridraster wat verzagen vergemakkelijkt om de installatie snel en eenvoudig te kunnen laten verlopen.

Meer informatie over de installatie en toepassingsmogelijkheden kunt u lezen in de technische fische en verwerkingsrichtlijnen onder de downloads. 

Uitvoeringen

De PIR-isolatieplaten hebben een rechte randafwerking en zijn beschikbaar in uiteenlopende diktes in de afmetingen 2500x1200mm en 1200x600mm.

Isodirect biedt zowel A-keus als B-keus PIR aluminium isolatieplaten aan. Neem hier een kijkje naar ons assortiment B-keus PIR aluminium. Meer informatie over het verschil tussen A- en B-keus isolatie vindt u op deze pagina: Wat is B-keus isolatie?

Heeft u vragen over het gebruik van 2-zijdig aluminium PIR isolatiemateriaal, bent u op zoek naar afwijkende maten en/of grote hoeveelheden? Neem dan gerust contact met ons op. 

Onze platen zijn te bestellen met een minimale afnamehoeveelheid van 1 pak. Bij afname van 1 pallet betaalt u nog minder. 

U bent van harte welkom in ons magazijn in Waalwijk, tussen Breda en Den Bosch.
We zijn maandag t/m vrijdag geopend van 08:30-17:00 en zaterdag van 08:30-13:00!

Wij bezorgen tegen bezorgkosten, afhalen is gratis!