Wij worden goed beoordeeld op
     feedback company

Winkelwagen

iSoEasy

iSoEasy isolatieplaten

Sorteer op:

Op zoek naar hét makkelijkste isolatiemateriaal om uw zolder te isoleren? Dan is de iSoEasy isolatieplaat van Kingspan alles wat u nodig heeft! iSoEasy isolatieplaten zijn PIR isolatieplaten met aan 2 zijden aluminium en aan één kant afgewerkt met een strakke stootvaste witte laag. Door deze samenstelling zijn de isolatieplaten ideaal voor het (na)isoleren van een binnenzijde van een ongeïsoleerd hellend dak zonder dampremmende laag. Met de iSoEasy isolatieplaat kan iedereen goed, snel en mooi isoleren! U bevestigt de isolatie en werkt het isolatiemateriaal af in één handeling!

iSoEasy Pro

De iSoEasy Pro isolatieplaten zijn bestemd voor het thermisch na-isoleren aan de binnenzijde van een ongeïsoleerd hellend dak zonder dampremmende laag. Isoleren met iSoEasy is heel eenvoudig en in slechts zeven korte stappen kunt u zowel de isolatie bevestigen als het isolatiemateriaal afwerken waardoor het ideaal toepasbaar is bij renovaties. De iSoEasy Pro platen hebben een standaard afmeting van 1200×600 mm. De platen zijn te bestellen in verschillende diktes van 60 mm, 82 mm en 100* mm.

*De iSoEasy Pro 100 mm platen zijn 590 mm breed.

iSoEasy Pro XL

De iSoEasy Pro platen zijn ook in grotere afmetingen beschikbaar, namelijk de iSoEasy Pro XL isolatieplaten. De platen zijn uitermate geschikt voor kleine en grote renovaties en nieuwbouw projecten waarbij u tijd en ruimte wilt besparen. De iSoEasy Pro XL platen hebben een standaard afmeting van 1300×600 mm of 3000×600 mm. De platen zijn te bestellen in verschillende diktes van 60 mm, 82 mm, 100* mm en 12* mm. 

*De 100 mm en 128 mm platen zijn 590 mm breed.

iSoEasy Pro XL compleet pakket

De iSoEasy Pro XL compleet pakket bestaat uit de Isoeasy Pro XL plaat en de benodigde bevestigingsmaterialen, namelijk zwelband, schroeven en klikprofielen. 

iSoEasy isolatieplaten monteren

Bekijk hieronder hoe u met zeven eenvoudige stappen gemakkelijk, snel en goed kunt isoleren met de iSoEasy isolatieplaten:

Stap 1: Aanbrengen van de basisprofielen

Stap 2: Meet de afstand tussen de profielen

Stap 3: Plaat op maat maken

Stap 4: Zwelband aanbrengen

Stap 5: Aanbrengen van de isolatieplaten

Stap 6: Afwerkprofiel plaatsen

Stap 7: Afdichten van doorbrekingen

In het algemeen geldt dat de isolatiesystemen aan de binnenzijde van uw woning luchtdicht moet worden afgewerkt. Hiervoor dient u de juiste aanvullende maatregelen voor te nemen indien dat nodig is.

Een groot voordeel van de iSoEasy isolatieplaten is dat deze zowel tussen sporen als tussen de gordingen kan worden gemonteerd. De inhoud van de iSoEasy Pro isolatieplaten zijn afgestemd op een gordingendak.

iSoEasy isolatieplaten isolatiewaarde

De iSoEasy isolatieplaten hebben een zeer goede isolatiewaarde vanaf 0,023 W/(m∙K) en zijn zeer gemakkelijk te monteren door het lage gewicht. De iSoEasy isolatieplaten zijn PIR hardschuim platen met een vezelvrije kern en aan twee zijden voorzien van een aluminium folie. De zichtzijde van de platen is afgewerkt met een stootvaste witte laag. Door deze samenstelling zijn de isolatieplaten uiterste geschikt voor het (na)isoleren van een binnenzijde van een ongeïsoleerd hellend dak zonder dampremmende laag. Met de iSoEasy isolatieplaat bevestigt u de isolatie en werkt u het isolatiemateriaal af in één handeling! 

Pluspunten van iSoEasy isolatieplaten