Wij worden goed beoordeeld op
     feedback company

Winkelwagen

W’all-in-one

W’all-in-one

Sorteer op:

De W’all-in-One isolatieplaat is de gemakkelijkste en snelste manier om uw ruimte te isoleren en netjes af te werken in één keer. De W’all-in-one bestaat uit de PIR isolatie zelf, heeft een damprem en aan één zijde een nette afwerking met gipskarton. Doordat de plaat bestaat uit PIR haalt u een hoge isolatiewaarde. De Kingspan W’all-in-one isolatieplaten zijn daarom ideaal voor het (na)isoleren van uw binnenmuur of de dakconstructie van uw schuur, bijkeuken of aanbouw. 

U kunt kiezen uit 2 opties: de basic optie en het volledige systeem. Met het basic systeem heeft u enkel de platen, met het volledige systeem zijn de isolatieregels (verbindingsstukken) inbegrepen.

Wandisolatie W’all in one informatie

De W’all in one isolatieplaten van Kingspan zijn ideaal voor het (na)isoleren van uw binnenmuur of dakconstructies voor bijvoorbeeld uw schuur, bijkeuken of aanbouw. De isolatieplaten hebben een hoge isolatiewaarde vanaf 0,023 W/(m∙K) waardoor u dun kunt isoleren en hierdoor ruimte bespaart. De W’all in one isolatieplaten bestaan uit PIR hardschuim met een eenzijdige afwerking van 9,5 mm afgeschuind gipskarton en een tweezijdige aluminium cachering die voor een dampdichte laag zorgt. Het aanbrengen van een dampremmende folie om condensatie tegen te gaan is dus niet nodig. Dit betekent dat u in één handeling alle noodzakelijke voorzieningen voor een effectieve isolatie aanbrengt: de isolatie zelf maar ook de dampremming én de afwerking met gipskartonplaat. Door het blijvende thermisch rendement, de hoge isolatiewaarde en het lage gewicht is de Kingspan W’all-in-one plaat makkelijk te verwerken en monteren. Bovendien zijn de platen duurzaam en recyclebaar. 

Kingspan W'all-in-one prijs

De prijs van de Kingspan W’all-in-one is hoger dan een simpele isolatieplaat, omdat deze is afgewerkt met 2-zijdig aluminium en een gipspkartonplaat. Hierdoor bespaart u een hoop tijd tijdens het plaatsen en weet u zeker dat het er strak uit ziet. Isodirect heeft de beste prijs voor zowel zakelijk als particulier, omdat de isolatieplaten direct geleverd worden vanuit de fabriek. Isodirect levert grote en kleine hoeveelheden tegen de scherpste prijs, voor zowel zakelijk als particulier! Bevestigen van de platen kan met onze speciale drukbevestigingsplaatjes of met lijm. De platen zijn voorzien van een gridraster wat verzagen vergemakkelijkt om de installatie snel en eenvoudig te kunnen laten verlopen.

Meer informatie over de installatie en toepassingsmogelijkheden kunt u lezen in de technische fische en verwerkingsrichtlijnen onder de downloads. 

Pluspunten van Kingspan W'all-in-one isolatieplaten