zakelijk bestellen bij isodirect.

Uw partner in isolatiemateriaal.

Bent u op zoek naar een leverancier van isolatiemateriaal voor al uw zakelijke klussen en projecten? Isodirect is uw partner voor kwalitatieve isolatiematerialen tegen een scherpe prijs. Van dak tot muur, vloer en kruipruimte: bij Isodirect vindt u de benodigdheden om iedere isolatiewens te vervullen.

Grote bestelling? Binnen 1 dag een offerte

Isodirect heeft een ruime voorraad en direct contact met de fabrikant. Hierdoor bieden wij tegen een zeer scherpe prijs aan. Wij maken graag een offerte om dit aan u te laten zien.

Ontdek wat Isodirect voor uw bedrijf kan betekenen

Als isolatiematerialen specialist richten wij ons op aannemers, dakdekkers, timmerbedrijven, installatiebedrijven, ZZP’ers, handelsbedrijven, bouwbedrijven en klusbedrijven in Nederland en België die op zoek zijn naar isolatiemateriaal tegen aantrekkelijke prijzen en waarbij het materiaal snel geleverd dient te worden.

Isodirect magazijn

Assortiment

Isodirect biedt een ruimte sortering A-keus en B-keus isolatie.

onze leveranciers

Een greep uit onze leveranciers.

Akdag logo
Firestone logo
Kingspan logo
Bodegraven logo
Kingspan unidek logo

Afname ¼, ⅓, ½ of hele vrachtwagen

Zakelijke klanten kunnen ook ¼ tot volle wagens bij ons afnemen. Een volle wagen is ongeveer 80 m3 isolatiemateriaal. Neem contact op voor meer informatie en prijzen voor afname van volle wagens isolatiemateriaal. Mixen van verschillende maten en afmetingen is mogelijk.

Voorraad en levering

Wij leveren A-keus isolatiemateriaal rechtstreeks vanaf de fabriek. Dat betekent naast A-kwaliteit, scherpste prijs ook professionele levering uit voorraad en korte levertijden. Indien snel geleverd moet worden hebben wij ook een eigen voorraad en transport.

Omdat je bij Isodirect alles eenvoudig online kunt regelen, bieden wij dagelijks vele isolatiematerialen van diverse topmerken zoals kingspan, kingspan unidek en Iko aan.

Zakelijk isolatie advies op maat

Heeft u nog vragen over onze producten of over zakelijk bestellen? Of heeft u advies nodig? Neem contact met ons op. Ons zakelijke team staat voor u klaar!

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar via de telefoon +31 (0)416 441 002, per email klantenservice@iso-direct.com of de chat.

En natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Waalwijk.

Zakelijk account

  • Uw orderhistorie bekijken
  • Producten opnieuw bestellen
  • Uw offertes beheren

Alle voordelen op een rij

  • Een eigen zakelijk account
  • De scherpste prijzen
  • Persoonlijk contact met onze isolatiespecialisten
  • Topkwaliteit isolatiemateriaal van diverse A-merken
  • Offertes op maat binnen 1 dag
  • Isolatie advies en calculaties mogelijk
  • Inkoopvoordeel bij grote volumes